2012

Hei!

En stund siden jeg har oppdatert, men jeg har ikke giddi. Har jo vært juleferie og nyttår og sånn, så jeg har ikke brukt så mye tid på bloggen i det siste. Men nå skal jeg komme mere "inn" igjen! 

Nyttårsaften var en superkoselig dag, med besøk fra bestemor, tante og søskenbarnet mitt, + tre nydelige hunder. Legger med bilder som beskrivelse fra kvelden. 

Og så ble det jo selfølgelig noen (les veldig mange) bilder av de søteste hundene. Men legger bare ut noen.

Er sultnee


Endelig mat!


Og så sleike seg rundt munnen etterpå...
Når jeg blir stor SKAL jeg ha en sånn liten hund! (får ikke hund av mamma og pappa..........)

 

I skrivende stund sitter jeg hos bestemor og ser på tv sammen med søsteren min. Vi og broren våres som har lagt seg, skal overnatte her i natt. Før i dag var jeg på varetelling på coop i sørskogbygda, telte varer fra klokka 8 om morgenen til ca. 6(!!!) på ettermiddagen.. Ganske sliten nå for å si det rett ut. Derfor skal jeg legge meg snart så jeg ikke blir så trøtt i morgen. For jeg skal først til Maritne en tur, blir fint å møte hun igjen! Vært en stund siden nå, siden hun har vært i Trysil og jeg rakk ikke å komme opp dit til hun. Så blir kos! Og så skal jeg og hun møte noen, og etter det skal vi til sentrum en tur på shopping. Kjenner en liten shopping lengsel nå, er en stund siden jeg jeg har vært i byen og svidd av litt penger. Og samtidlig som jeg nå har en del penger! (grunnet at jeg jobber, julaften og varetellinga som jeg fikk 700 kr fra idag). Eller det er jo ikke sånn kjempemye som jeg har da, men er nok for meg.


Men nå skal jeg se litt mere på tv, før jeg tar kvelden. Blogges!

- Live-Mari 

Én kommentar

Postet av: Mathilde kommenterer tilbake
Dato: 03.01.2012 Klokken: 10:34 - http://mathildehj.blogg.no


Kjempe fine bilder! :)Godt nyttår!

Skriv en ny kommentar

hits