Blogg

Oppdatering

Heia!

Lenge siden sist må jeg si, hehe. Men jeg er tilbake! Akkurat vært hos Martine og chillan med sjokolade og pc, etter en kje, vanlig skoledag. I morgen blir det 10'ende klassebilde på skolen, og klassen min har som tema turister. Blir gøy! Etter skolen skal jeg spille fotballkamp mot Elverum 97 laget. Oppdaterer senere hvordan det går! 

 

 

See you later

 

Hva har du gjort i dag?

 


Smoothiee

Hei!
Har laget meg smoothie, så nå sitter jeg og koser meg med det ute i sola. Åh, summerfeeling!!

Kommer kanskje et innlegg til i dag, eller i morgen, med innkjøp fra de siste dagene.

- Live-Mari

HALLA!!!!

Siden ikke Live blogger så ofte, blogger jeg!
Nå har vi studietime, der hvor vi har muligheten til å gjøre leksene våres. Vi har to prøver imorra, så vi velger da og lese på de..siden vi er så "smarte".

På søndag var Live i Trysil for å stå på ski med kule moi:D 
Jeg og Live prøvde oss fram på litt større hopp en det vi pleier å hoppe på, og det gikk jo bra, så da gikk vi rett på de som var enda høyere! Tok noen bilder og filma litt, men har ikke lagt de inn på pc'n enda, så da får jeg ikke lagt de ut nå, men kan love dere at de er døds kule..promise!:P

Men nå skal jeg fortsette å lese til prøva!! wihuu, gleder meg!


yoooo!!

Tenkte at dere kan spørre om spørsmål om Live, og jeg svarer. Så spør i vei:)

blogges!

-MNH

 

today I don't feel like doing anything

Hei! 

Idag har jeg ikke gjort en dritt, for å si det rett ut. Eneste jeg har gjort er å se på tv, sitte forran dataen, og sove. Spennende lørdag? Vinterferien er også snart over..

Resten av kvelden skal jeg se på film og spise godteri, heh. 

 

Hva skal du i kveld? :-)

Just girly things 

 

Blogges!

Kosekveld

Hei! Nå sitter jeg godt pakka under dyna med godteri, og ser på Mean Girls 2. Koser meg! Imorgen tidlig skal jeg på fotballtrening halv ti(...), og på jobb etter det. Er litt gøy å jobbe egentlig, med tanke på alle pengene du tjener! Jeg jobber forresten på en cafe, hvor jeg for det meste tar oppvasken og rydder, men skal også begynne å lage mat og sånn nå. Det blir gøy! 


Det har kommet påskeegg igjen, det er så sykt godt!!


Smile


Hva skal du ikveld?

Innkjøp + outfit

Hei!

Har egentlig ikke skjedd så mye i det siste. I dag etter skola gikk jeg ut en tur og tok noen outfitbilder:

 

Cardigan, H&M // Bukse, Gina Tricot // Topp, Bik Bok // Sko, skopunkten(?) // Ring, Gina Tricot //

 

Her er også noe som jeg kjøpte når jeg var i byen i går. Kjøpte også den cardiganen som jeg har på meg.

Veske fra H&M, 199,-


Rosebud lip balm fra Vita, 79,-


Tørrshampo fra Vita, 49,- på tilbud.
 

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, og spise cupcakes som jeg bakte på søndag! Naaam

 

- Live-Mari 

Stem på oss!

Hei! Slenger bare inn et kjapt innlegg nå. Kan du være så snill å stemme på klassen min på klassekassen? :) Det er en side hvor det trekkes vinnere som kan vinne penger til en klassetur. Og vi trenger stemmer! Det er bare å trykke på stem, skrive inn e-post adressa di, gå inn på e-posten du får og trykke på linken. Link: http://klassekassen.no/sak/10701

 

I det siste har jeg ikke blogga så mye, men det er fordi jeg har fokusert en del på skole. Går jo nå siste del av tiende, så det er ganske viktig å gjøre det bra. Men skal bli litt flinkere! 


Harry Styles ble 18 år i dag! Gratulerer med dagen!

 Kjekk kar- Live-Mari 

Martine!

Hadde bursdag i går! Gratulerer så mye med dagen snuppa♥  

Dette skulle egentlig postes i går, men jeg hadde ikke tid. Men bedre sent enn aldri!

 

Var i barnedåp på hele søndagen til verdens søteste kusine, Ella Sofie. 


Dårlig kvalitet, for er tatt med mobilen til søstra mi.  
Blogges!

- Live-Mari  Some pictures

Inspo
Hva synes dere?

- Live-Mari

Winter wonderland


-Live-Mari 

Lipstick

Hei!

Nå har jeg ryddet/fikset på "sminkebordet" mitt. Ryddet vekk masse gammel sminke som jeg aldri har og aldri kommer til å bruke. Godt å ha litt orden på det. Men da jeg ryddet i en sminkemappe, så fant jeg igjen denne leppestiften.

 

Fargen er litt annerledes i virkeligheten enn på bildet, blitsen som gjør det.

 Hva synes dere?


- Live-Mari 

2012

Hei!

En stund siden jeg har oppdatert, men jeg har ikke giddi. Har jo vært juleferie og nyttår og sånn, så jeg har ikke brukt så mye tid på bloggen i det siste. Men nå skal jeg komme mere "inn" igjen! 

Nyttårsaften var en superkoselig dag, med besøk fra bestemor, tante og søskenbarnet mitt, + tre nydelige hunder. Legger med bilder som beskrivelse fra kvelden. 

Og så ble det jo selfølgelig noen (les veldig mange) bilder av de søteste hundene. Men legger bare ut noen.

Er sultnee


Endelig mat!


Og så sleike seg rundt munnen etterpå...
Når jeg blir stor SKAL jeg ha en sånn liten hund! (får ikke hund av mamma og pappa..........)

 

I skrivende stund sitter jeg hos bestemor og ser på tv sammen med søsteren min. Vi og broren våres som har lagt seg, skal overnatte her i natt. Før i dag var jeg på varetelling på coop i sørskogbygda, telte varer fra klokka 8 om morgenen til ca. 6(!!!) på ettermiddagen.. Ganske sliten nå for å si det rett ut. Derfor skal jeg legge meg snart så jeg ikke blir så trøtt i morgen. For jeg skal først til Maritne en tur, blir fint å møte hun igjen! Vært en stund siden nå, siden hun har vært i Trysil og jeg rakk ikke å komme opp dit til hun. Så blir kos! Og så skal jeg og hun møte noen, og etter det skal vi til sentrum en tur på shopping. Kjenner en liten shopping lengsel nå, er en stund siden jeg jeg har vært i byen og svidd av litt penger. Og samtidlig som jeg nå har en del penger! (grunnet at jeg jobber, julaften og varetellinga som jeg fikk 700 kr fra idag). Eller det er jo ikke sånn kjempemye som jeg har da, men er nok for meg.


Men nå skal jeg se litt mere på tv, før jeg tar kvelden. Blogges!

- Live-Mari 

Juleferie

Hei! Har vert dårlig til å blogge i det siste, men skal prøve og blogge litt oftere igjen. Idag skal jeg på trening, og bare være hjemme. Og så har vi forresten satt opp juletreet! Blir så koseliiig. Og imorgen skal jeg til Kristoffer

 

Blogges!

- Live-Mari

Overskrift

Jag har ikke blogget på flere dager nå, enten fordi jeg ikke har hatt tid eller fordi jeg ikke har orket. Men jeg følte bloggen trengte en oppdatering, så derfor blir dette et kjedlig inlegg. Og en ting til, alle challenge greiene spm jeg ikke har lagt ut kommer senere, eller så kommer jeg til å slutte hele greia, er ikke sikker. 
day 12 - dataen din

Dataen min er en HP Pavilion g6, som jeg kjøpte med konfirmasjonspenger på elkjøp. Synes den er kjempebra, og den har veldig bra lyd! Og så er den lilla, hehe. 

- Live-Mari

Juleballkjolen!

Jeg bestilte kjole fra nelly for ikke så mange dager siden, og den har endelig kommet! Fikk den etter 5 dager ellerno. Dere får se bilde med den på senere.. Men nå jeg egentlig skulle bestille den for en stund siden så ble den utsolgt akkurat før jeg skulle kjøpe den. Men så kom den inn igjen i størrensen min, og da måtte jeg bare benytte sjansen! Den sitter bra på, og jeg angrer ikke ett sekund. 

- Live-Mari

Challenge day 9, 10 og 11

Sorry for null blogging i helga, men jeg har vært i Trysil med Martine og vi hadde ikke med pc dit. Vi tok noen bilder så skal legge ut noen senere ;)

 

Day 9 - En ferie du vil på (igjen)

 

En ferie jeg vil på igjen er til Tryrkia. Jeg var der i sommer i år, og jeg kan ikke vente på å dra dit igjen! Det er syykt fint der, og så er det godt og varmt. Beste ferien jeg har vært på! Vi var i Alanya forresten.
Har du vært i Alanya før?

 

 

Day 10 - Blader du leser

 

Jeg leser ikke så mye blader, men de jeg leser mest er:

 

Topp

 

Mag
Og Det Nye

 


Day 11 - Kameraet ditt

 

Kameraet mitt er en Nikon d3100. Jeg elsker kameraet mitt, og jeg synes det tar superbrae bilder. Jeg fikk det av pappa i konfirmasjonsgave før sommerferien. Kostet mellom 4000 og 5000 tror jeg? 

  

Love it

 

Sorry for små bilder og forskjellige størrelser på de, men bildeopplasteren er litt klikk...

 

 

- Live-Mari

Day 8 - Lommeboken dinLommeboken min. Er ikke så fin, ønsker meg ny.. 

 

Er ganske sliten nå, har vært på fotballtrening og så har jeg pakka til jeg skal til Trysil med Martine imorgen. Så jeg skal bare slappe av resten av kvelden, og så skal jeg snart legge meg. Blogges!

Noen av dere som skal til Trysil i helga?

- Live-Mari 

school

Hei!

Nå er jeg på skola og har engelsk. Vi har fått igjen tentamen idag, heh.. Martine er syk idag, så jeg sitter og loner litt borti hjørnet her nå.. Men håper sykt at hun blir frisk igjen til imorgen, for da skal jeg være med hun til Trysil!! Åh, gleder meg til å kjøre twin tip igjen! 


speeeeeil


Day 8 kommer senere idag etter fotballtreninga.

- Live-Mari 

day 7 - dyrene mine

Søte pusen min, Gulliver 

Feiten!


Jeg har fisker også, men de gidder jeg ikke å ta bilder av, hehe..

- Live-Mari

 

Day 6 - bilde av meg fra da jeg var liten

Meg som liteen

 

Nå er jeg på skola og vi har matfri. Men nå ringer det inn, og jeg skal ha tysk muntlig tentamen nå, så ønsk meg lykke til! Blogges!

- Live-Mari

day 5 hva har du i sminkepungen? + innkjøpet

I sminkepungen har jeg nå:

Foundation fra Max Factor og concealer fra H&M


Solpudder fra H&M og kost fra Giordani


Vippetang fra ?? og mascara fra L'oréal Paris og Max Factor


Øyebrynspenn fra H&M og eyelinere fra H&M og Max Factor
Øyenskygge fra Isadora og kost fra Max Factor Jan Thomas


Dette er det jeg har i sminkepungen av det jeg bruker til vanlig. Har mere sminke, men det bruker jeg ikke så ofte.Og så innkjøpet da fra torsdagen på åpningen av kremmertorget, som jeg sa jeg skulle legge ut!

Genser fra Bik Bok


Singlet fra Bik Bok 


Neglelakk fra Cubus

 

Nå etter jeg har postet dette inlegget så skal jeg, Sølvi og Sofie ut og ta bilder, for jeg skal ta bilder av de til headeren på bloggen dems, sofieogsolvi.blogg.no. Og etter det så må jeg pugge til tysk tentamen som jeg har imorgen.. Så vi blogges!

- Live-Mari 

Ishockeykamp

Istad var jeg, Therese, Sølvi og noen andre på ishockeykamp, Storhamar mot Vålerenga. Storhamar på straffer. Det var første gang jeg var på ishockeykamp (heh). Men det var sykt spennende! Skal det igjen en gang, helt klart.
Og vi tok noen bilder da:Det var mange folk!

- Live-Mari

Day 3 og 4 - rommet ditt og mobilen din

Fikk ikke blogga day 3 igår pga kameraet var tomt for strøm, så da tar jeg begge idag.


Rommet mitt:
Telefonen min:Blogges!

- Live-Mari

Det snøøør!!!

God morgen! Jeg er i ganske godt humør nå, for det snør endelig!!! Men nå er jeg på trening og etterpå skal jeg på jobb. Så vi blogges!

Beste bilde jeg fikk..

- Live-Mari

Day 2 - en venn du har hatt kjempe lenge

De vennene jeg har hatt lenge er vel Martine H, Christina, Martine F og Anne. Men den vennen jeg har hatt aller lengst er Martine F. Vi har vært venner helt siden vi ble født nesten, altså i 15 år. Glad i dere

 

Akkurat nå sitter jeg på skola og har leksetime.

Så dette ble ett kort inlegg nå. Blogges!

-Live-Mari

Day 1 - dine tre yndlingssanger akkurat nå

Sen blogging, men jeg har værto på senteret i hele dag, så jeg har ikke hatt tid før nå.. Men bedre sent enn aldri hva? Senteret har blitt kjempefint! Og så åpnet jo bik bok idag!! Legger ut innkjøpet senere :) Det eneste dumme er at jeg har sykt vondt i føttene nå etter all gåingen. Men men.. Og så blogger jeg forresten fra mobilen nå siden jeg gadd ikke å slå på dataen. Heh.

Men her kommer day 1:
Mine tre yndlingssanger nå:
1) Mistletoe av Justin Bieber
2) Christmas love av Justin Bieber
3) Someone like you av Adele

Har sikkert flere, men det var de tre første jeg kom på nå. Kunne egentlig ha lagt ut sangene og, men jeg er jo på mobilen så..

Men jeg legger med noen tøffe mobilbilder av meg og Martine så ikke innlegget blir då kjedelig med bare masse tekst.

Men da blogges vi igjen imorgen med day 2, og kanskje noe annet?

- Live-Mari

It's December!!

Nå er det endelig desember! Kjenner at jula begynner å nerme seg. Har blitt hengt opp julelys rundt omkring og sånnt. Bare snøen som mangler da... Synes den godt kan komme nå! I fjord på denne tida var det jo helt hvit ute, og masse snø. Den er visst ganske sein i år. Men vi har også satt opp tre i klasserommet i dag, ble kjempefint! Men vi har ikke fått satt på lysa enda da, for det er ettellerannet med kontakta. Vi har også julekalender, og vi skal ha pakkene under treet. Koos! 
Idag er det jo første desember og jeg har selvfølgelig åpnet julekalenderen idag! Jeg har en HARIBO kalender som mamma har kjøpt til meg. I fjord hadde jeg pakke kalender men jeg har ikke det i år uheldigvis. Men jeg får jo godteri hver dag, er ikke det flott?!Godteribjørner 


Hva fikk dere i kalenderen idag?

-Live-Mari

Ps: det days challenge inlegget kommer senere idag..

  

20 days challenge!

Har sett en del bloggere som har sånn days challenge. Så jeg tenkte at jeg kunne slenge meg på og prøve det ut! Blir gøy og se om jeg klarer utfordringen da.. Hehe. Og så blir det jo enklere å få blogget hver dag! 

 

Day 1 Dine 3 yndlingssanger akkurat nå

Day 2 En venn du har hatt kjempe lenge

Day 3 Rommet ditt

Day 4 Mobilen din

Day 5 Hva har du i sminkepungen?

Day 6 Et bilde av deg fra du var liten

Day 7 Dyrene dine

Day 8 Lommeboken din

Day 9 En ferie du vil på (igjen)

Day 10 Blader du leser

Day 11 Kameraet ditt

Day 12 Dataen din

Day 13 10 ting du vil gjøre før du dør

Day 14 Det du kjøpte deg sist.

Day 15 Dine 4 favoritt matretter

Day 16 Hvilke blogger du leser

Day 17 Hva du har i vesken din?

Day 18 Antrekket ditt i dag?

Day 19 Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?

Day 20 Hånskriften din

 

Starter ikke med mere enn 20, siden jeg har aldri prøvd det før. Men får se om jeg kanskje legger på mere hvis jeg greier utfordringen bra! Starter i morgen forresten :)

 

 

Dagen idag har vært ganskje slækk egentlig.. Har jo  hatt mattetentamen og satt hele skoledagen. Var ganske vanskelig, men jeg synes det gikk nokså bra. Og nå sitter jeg i joggebukse og hettegenser, har ikke orket å fikse meg noe særlig. Så jeg legger ikke ut noe bilde fra idag, men slenger med et arkivbilde. 

 

Pusiiii<3

 

Legger med en sang i samme slengen, hihi..

 

Adele: Rolling In The Deep
Er så fin sang!
-Live-Mari
Mattemattematte

Hei! 

Jeg har mattetentamen i morgen, så nå sitter jeg å øver.. Matte er den værste tentamen spørr du meg, etter noen timer blir jeg så sliten i hodet at jeg har bare lyst til å legge meg rett ned på golvet. Jeg er ikke veeldig dårlig i matte, men jeg er ikke akkurat mattegeni heller. Er sånn midt på treet liksom. Men nok syting fra min side. Dagen helt til nå gar vært ganske bra egentlig. Hadde musikk på skola idag, vi driver å øver til et stort skuespill vi skal fremføre for resten av skola og foreldrene (tror jeg?).

Gøy med matte....

(sen posting, egentlig skrevet før på dagen)

App på android!

Hei! Lenge siden sist nå... Har ikke hatt noe særlig blogglyst i det siste. Men nå har jo blogg appen kommet til android, så da måtte jeg jo prøve den ut! Så jeg skriver altså derfra nå. Hehe:) men nå skal jeg snart på fotballmøte, så vi blogges! Og jeg lover jeg skal bli flinkere..

Legger med et bilde av Martine, etter tentamen som vi hadde idag. Hehe

051111

Hey everyone!

Idag, idag, idag.. Skal jeg kanskje møte Vilde, som det er veeeldig lenge siden jeg har sett! Og ikveld skal jeg til Martine og kose meg med hun og søstra hennes :) Det den store kinodagen idag også, så da blir det kanskje kino, halv pris vettu. Blir da meg og Martine ihvertfall. 

Og så må jeg bare si at det er veldig fint vær idag!!!

Tenkte jeg skulle ta meg en tur ut asssss. 

 

Hva skal dere idag?
Skal dere på kino idag, på den store kinodagen? 

Skolee

Nå sitter jeg og Martine på skola, har akkurat hatt gym. Sitter akkurat nå i gangen og hører på musikk! 

 Kjoler fra Nelly

Her er fire kjoler fra nelly, som jeg synes er like fine alle sammen. Har ikke bestemt meg om jeg skal kjøpe i det hele tatt, men hvis det blir en blir det nok en av de. Men hvilken synes dere er finest? 1, 2, 3 eller 4? :)

 
Autumn

Noen bilder jeg har tatt i høst til nå;

 
Martine

 

Synes?

Skolefri!

Heeej :)

Nå er Martine til meg, hun skal overnatte til i morgen. For i morgen har vi fri fra skola, pga. et eller annet møte som lærerne skulle ha. Så da har vi fått oppgaver som vi skal gjøre hjemme. Martine og jeg skal da gjøre de oppgavene sammen i dag og i morgen, også stikker vi antageligvis en tur til Hamar imorgen :) 

Veeeeeldig dårlig kvalitet ja..

 

GJESTEINNLEGG!!!!!

HEIÅHÅ!!!!

Nå er Live hos meg(Martine), vi har ikke gjort så veldig myee, vi sitter bare på pc'n:) Nå er jeg så heldig at jeg får skrive et gjesteinnlegg:D Vi tenkte oss kanskje på bowling idag, men vi vet ikke enda(?)  vi driver å hører på mistletoe med Justin Bieber, som altså er kjæresten miin<3  jeg elsker han!!:*

har ikke så veldig mye mer å skrive, men det kommer helt sikkert noen bilder;) min fine genser, skal bestille en til, der det står I <3 Justin Bieber, men autograf<3

ELSKER DEG LIVE! du er en superduper jente!!<3

Men hejdååå, vi blogges!

-Martine

Idooool

Idag på skola hadde vi norsk skrivedag. Ikke noe av det morsomste jeg vet, menmen. Det gikk da ganske bra synes jeg! Jeg slutta da ganske tidlig idag, så resten av skoledagen satt jeg og Martine i biblioteket på pcen, hehe :)


webbilde fra skola en eller annen dag


Akkurat nå sitter jeg og ser på idol, kjempemange flinke som har kommet til finalen syns jeg. Jeg heier egentlig mest på Bianca, Vegard og Isak tror jeg. Men alle er sykt flinke!

Imorgen har jeg og Martine planlagt å finne på noe, så da kommer det kanskje ett ellen annet fra oss! Hehe :)


Martine<3

Svarthvitt er tøft daa

 

 

Oslo i morgen

I morgen skal jeg, som dere sikkert skjønnte til Oslo. Jeg skal dit med Mamma, søstra mi Sølvi, lillebroren min Trym, søskenbarna mine Therese og Torstein, og tante. Gleder meg til en dag med shopping og ikea :) 

I stad dro Martine hjem, og nå sitter jeg og hører på The Voice mens jeg sitter og kjeder meg forran pc'en. Har ikke noen ting og gjøre, derfor har jeg rydda rommet littegrann. Men dette ble et veldig kjedelig inlegg, shallabais!


 

Hvem kler kjolen best?

Ja, jeg kommer med et til inlegg jeg, fordi jeg fikk lyst. Hehe.


Hvem synes dere kler kjolen best?


1. Sara Jessica Parker, 2. Lindsay Lohan eller 3. Lauren Santa Domingo?Selv synes jeg Sara Jessica Parker kler den best, fordi kjolen sitter best på hun og så har hun finest tilbehør.


Men hva synes dere?


-Live♥


 

Chiller med Martine!

Nå sitter jeg og Martine i hver våres seng, med hvær våres pc. Vi gjør egentlig ikke så masse, bare kikker rundt på forskjellige blogger. Mens vi spiser superchips og sjokolade da :) Sjokoladen var borte på entotre, mens potetgullet har jeg spist mesteparten av, heheh.. Jaja, vi koser oss i hværtfall! Men imorgen drar hun hjem igjen da, etter snart fem netter hos meg. Har vært superkos og hatt henne her! Glad i deg Martine♥  

 

 

Og forresten, så digger jeg håret ditt!!

 

 

 

-Live♥

Høstferie!

Endelig er det ferie! Martine skal ligge over til meg til onsdag, blir kooos :) Og på torsdag skal jeg til Oslo på shopping med mamma, Sølvi, Therese (thereseaaa.blogg.no) og tante. 


Men idag har jeg og Martine vært ute og tatt bilder:

 Dagens outfit:Bukse; Gina Tricot / Singlet; Cubus / Tubeskjerf; Bik Bok / Sko; Ebay / Ring; Kappahl

Bukse; Gina Tricot / Singlet; Bik Bok / Tubeskjerf; Vero Moda / Tubebh; Bik Bok / Ring; H&M / (og sko fra DNA som hun ikke hadde på der)

 

Vi har hatt en super dag hittil, og nå skal vi sykle eller gå til butikken og kjøpe lørdagsgodt. Hehh, naam!

 

 

-Hva har du gjort idag?
-Hva synes du om bildene og outfitene? 
Live og Martine <3 

Photoshoot

Idag hadde jeg, Therese (thereseaaa.blogg.no) og Sølvi en photoshoot ved glomma, da vi var på bursdag hos onkel. 

 

Søt pusekatt

 Therese<3

Sølvi<3

SisNydelig

Nuss på deg!Ræævv
<3Og dagens antrekk:

Bukse: Gina Tricot // Singlet: H&M // Tubeskjerf: Bik Bok // Skinnjakke: Lindex (?) 

 


Og så spilte vi alias etterpå! FunfunOg en ting til; er det noen som har lyst til å lage en header til meg?O:)
Bruk gjerne bildene jeg har lagt ut nå, eller noen andre bilder av meg som jeg har lagt ut på bloggen tidligere. Hadde blitt superglad hvis noen hadde gjort det! :) 

 

 

  • Hva har dere gjort idag? 

 

 

-Live

 

Wihu!

Jeg har fått den nye pc'en min! :D Jeg bestilte den for ca. en månde siden, men fikk den ikke før for 2 dager siden for fargen jeg skulla ha var ikke på lager. Men nå er den endelig her, og der er så digg! Det er en HP pavilion g6, i lillaa<3

 

 

 

 

 

 

 

  • Noen som har den samme pc'en? 

 

 

-Live

Hamartur

Sorry for lite blogging, har bare ikke hatt så mye tid. Men skal kjerpe meg nå ;) 

 

Igår var jeg og Martine i Hamar på shoppingtur.  Vi var på maxi senteret, og gikk rundt i butikker. Jeg kjøpte meg ikke så mye, bare en olabukse og noen ringer fra Gina Tricot og et skjerf fra Bik Bok. Når vi skulle ta bussen hjem, tok vi først buss ned til Hamar skysstasjon og var der ca. 4, og så skulle vi vente på en buss som skulle komme ti på fem. Vi venta og venta, og så kom det en buss som det sto "Hamar-Elverum" på. Vi reiste oss opp, og gikk mot bussen. Alle som satt der fra før, gikk av, og bussen kjørte vekk. Først ble jeg og Martine litt irriterte, nå måtte vi jo vente en time til! Men så var det en mann som hadde sittet på den bussen som sa at bussjåføren bare skulle bytte buss, og at den snart kom tilbake. Men tiden gikk, og bussen kom ikke. Så han mannen gikk å snakka med en annen bussjåfør, som kjørte en annen buss, og han sa at det var feilinformert eller no, så vi måtte vente på neste buss som skulle komme 17.50! Da ble vi jo enda mer irriterte, for da måtte vi jo vente i over en halvtime til. Men den bussen kom heldigvis da, så da var det ganske digg å komme hjem etter ca. to timer venting.. Og pluss at det regna og var kaldt da..
Men nå føler jeg det ble veldig mye tekst her, ferdig nå :)

 

Idag bare ligger jeg og slapper av i senga mens jeg ser på tv, heh. 

Gammelt bilde fra arkivet.

 

~Noen som har opplevd det samme?

 

-Live

 

Lenge siden..

Hallo!

Lenge siden jeg har blogga nå...  Men jeg har ikke hatt så mye tid å i det siste. Har vært i Tyrkia, som var suuperdigg, vært på stranda, og vært med venner. Men skal prøve og få blogga mere fra nå. 

 


 

Nå har jeg besøk av Therese ( thereseaaaa.blogg.no). Vi har vært på butikken å kjøpt is, og nå sitter vi og koser oss forran pcen:) 

 

-Live 

Jeg er med i en konkurranse!

Hei :)

Jeg ville bare si at jeg er med i en konkurranse nå! Jeg kan vinne design og header laget av blackdoll.blogg.no :D Hun er superflink!

Så det var bare det jeg skulle si, hehe:)

 

Tumblr_ljxhq04qv51qa59n5o1_500_large

Random bilde, Weheartit♥

 

-LIVE

Nattinatt

Nå skal jeg snart legge meg, men skal skrive et lite inlegg først :) Imorgen må jeg opp tidlig for jeg skal jobbe.. Jeg skal male karmene på tre vinduer innvendig hos oldemor. Ikke verdens morsomste jobb, men det er ikke så ille heller. Håper jeg år noe for det da, hehe :) 

Idag ble det bedre vær utover dagen, så tok jeg på meg bikinien oggikk ut for å sole meg. Det var diigg.. Det er så godt og ligge å kjenne at sola steker på ryggen din, med musikk i ørene! 
Men kan ikke akkurat si at jeg er eller ble så veldig mye brunere, men det blir jeg! Jeg skal til Tyrkia om under to uker, gleder meg sykt! Det er meg og familien, i en uke. Vi skal til Alanya på Angora Apart Hotel. Det er bare tre stjerners, men superfint fordet. Og hundre meter unna starnda! Det blir så digg.. 

Ser ikke det her digg ut så vet ikke jeg! Det er kleopatrastranden, som ligger hundre meter una hotellet vi skal på :D

Men nå må jeg snart legge meg, natta!

  • Har dere vært i Alanya før, eller på det hotellet også?
  • Har dere noen jobb i sommer?

-Live

Outfit 130711

Hey! 
Nå er designet og headeren helt ferdig, og bloggen min ser mye bedre ut nå. Idag skal jeg ikke noe spessielt tror jeg, det er ikke såå fint vær, men det er varmt nok til shorts!  
Shorts Gina Tricot ~ Singlet Gina Tricot ~ Kjede Kappahl ~ Ring Kappahl ~ Klokke Konfirmasjonsgave
Øredobber ~ Gina Tricot 

Den fletta her er det søstra mi som har fletta på meg. Det er første gang hun har laget sånn flette, synes den ble kjempefin jeg! 

 

  • Hvordan er været hos dere?

 

-LIVE

 

Innkjøp!

Sorry, for at jeg enda ikke har blogga noe. Sikkert ingen som følger med her, men blogger fordet :) men er du innom og leser det her, så sleng gjerne igjen en komentar!

For snart en uke siden eller noe var jeg og mamma på Hamar og shoppa. Legger ut bilder av det her;

Kjole  Bik Bok


Playsuit  Bik Bok


Kjede  Kappahl 


Ringer  Kappahl 


Shorts Lindex
Shorts Gina Tricot

 

Skulle egentlig poste dette inlegget den dagen jeg kjøpte det, men fikk ikke gjort det.. Men bedre sent enn aldri! 

Jeg har fått fikset på designet, og driver nå og lager en header. Designet er laget av carolinemaria.blogg.no, hun har laget kjempefine gratise design! :))

-LIVE

On again

Hello everybody!
Ja, jeg har starta på igjen med blogginga. Har blogga før, så jeg er ikke helt nybegynner. Men kan ikke akkurat si at jeg er proff heller da. Jeg kommer til å blogge mye mer nå i sommerferien enn det jeg har gjort nå i det siste, for jeg har nesten vært opptatt hele tiden, men prøver, tentamner, konfirmasjon og sånnt. Så jeg håper jeg får blogga mer og at dere liker bloggen min :)
Jeg kommer til å blogge om det jeg gjør på fritiden, legger ut en del bilder og kanskje noen videoer, får se. Jeg tar bildene mine med Nikon d3100 :)

Jeg kan vel si litt om meg selv og, til dere som ikke kjenner meg. 
Jeg heter Live-Mari kullerud i fullt navn og ble femten år den 28. mai. Navnet mitt liker jeg ikke så godt for å si det sånn, så jeg kaller meg selv mest Live, og jeg liker best å bli kalt det og :) Familien min består av min mamma, pappa, søsteren min på tretten og broren min på seks. På fritiden spiller jeg fotball og henger med venner. Jeg elsker å drive med fotball, klarer meg rett og slett ikke uten :) 


Me, myself and I

Kommer ikke på noe mer nå i farten, men spørr hvis det er noe dere lurer på :) 
Forresten så kommer det til å komme bedere design etterhvert, og en header også ;) 

-Live♥

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

hits