juli 2011

Jeg er med i en konkurranse!

Hei :)

Jeg ville bare si at jeg er med i en konkurranse nå! Jeg kan vinne design og header laget av blackdoll.blogg.no :D Hun er superflink!

Så det var bare det jeg skulle si, hehe:)

 

Tumblr_ljxhq04qv51qa59n5o1_500_large

Random bilde, Weheartit♥

 

-LIVE

Nattinatt

Nå skal jeg snart legge meg, men skal skrive et lite inlegg først :) Imorgen må jeg opp tidlig for jeg skal jobbe.. Jeg skal male karmene på tre vinduer innvendig hos oldemor. Ikke verdens morsomste jobb, men det er ikke så ille heller. Håper jeg år noe for det da, hehe :) 

Idag ble det bedre vær utover dagen, så tok jeg på meg bikinien oggikk ut for å sole meg. Det var diigg.. Det er så godt og ligge å kjenne at sola steker på ryggen din, med musikk i ørene! 
Men kan ikke akkurat si at jeg er eller ble så veldig mye brunere, men det blir jeg! Jeg skal til Tyrkia om under to uker, gleder meg sykt! Det er meg og familien, i en uke. Vi skal til Alanya på Angora Apart Hotel. Det er bare tre stjerners, men superfint fordet. Og hundre meter unna starnda! Det blir så digg.. 

Ser ikke det her digg ut så vet ikke jeg! Det er kleopatrastranden, som ligger hundre meter una hotellet vi skal på :D

Men nå må jeg snart legge meg, natta!

  • Har dere vært i Alanya før, eller på det hotellet også?
  • Har dere noen jobb i sommer?

-Live

Outfit 130711

Hey! 
Nå er designet og headeren helt ferdig, og bloggen min ser mye bedre ut nå. Idag skal jeg ikke noe spessielt tror jeg, det er ikke såå fint vær, men det er varmt nok til shorts!  
Shorts Gina Tricot ~ Singlet Gina Tricot ~ Kjede Kappahl ~ Ring Kappahl ~ Klokke Konfirmasjonsgave
Øredobber ~ Gina Tricot 

Den fletta her er det søstra mi som har fletta på meg. Det er første gang hun har laget sånn flette, synes den ble kjempefin jeg! 

 

  • Hvordan er været hos dere?

 

-LIVE

 

Innkjøp!

Sorry, for at jeg enda ikke har blogga noe. Sikkert ingen som følger med her, men blogger fordet :) men er du innom og leser det her, så sleng gjerne igjen en komentar!

For snart en uke siden eller noe var jeg og mamma på Hamar og shoppa. Legger ut bilder av det her;

Kjole  Bik Bok


Playsuit  Bik Bok


Kjede  Kappahl 


Ringer  Kappahl 


Shorts Lindex
Shorts Gina Tricot

 

Skulle egentlig poste dette inlegget den dagen jeg kjøpte det, men fikk ikke gjort det.. Men bedre sent enn aldri! 

Jeg har fått fikset på designet, og driver nå og lager en header. Designet er laget av carolinemaria.blogg.no, hun har laget kjempefine gratise design! :))

-LIVE

hits