september 2011

Photoshoot

Idag hadde jeg, Therese (thereseaaa.blogg.no) og Sølvi en photoshoot ved glomma, da vi var på bursdag hos onkel. 

 

Søt pusekatt

 Therese<3

Sølvi<3

SisNydelig

Nuss på deg!Ræævv
<3Og dagens antrekk:

Bukse: Gina Tricot // Singlet: H&M // Tubeskjerf: Bik Bok // Skinnjakke: Lindex (?) 

 


Og så spilte vi alias etterpå! FunfunOg en ting til; er det noen som har lyst til å lage en header til meg?O:)
Bruk gjerne bildene jeg har lagt ut nå, eller noen andre bilder av meg som jeg har lagt ut på bloggen tidligere. Hadde blitt superglad hvis noen hadde gjort det! :) 

 

 

  • Hva har dere gjort idag? 

 

 

-Live

 

Wihu!

Jeg har fått den nye pc'en min! :D Jeg bestilte den for ca. en månde siden, men fikk den ikke før for 2 dager siden for fargen jeg skulla ha var ikke på lager. Men nå er den endelig her, og der er så digg! Det er en HP pavilion g6, i lillaa<3

 

 

 

 

 

 

 

  • Noen som har den samme pc'en? 

 

 

-Live

Hamartur

Sorry for lite blogging, har bare ikke hatt så mye tid. Men skal kjerpe meg nå ;) 

 

Igår var jeg og Martine i Hamar på shoppingtur.  Vi var på maxi senteret, og gikk rundt i butikker. Jeg kjøpte meg ikke så mye, bare en olabukse og noen ringer fra Gina Tricot og et skjerf fra Bik Bok. Når vi skulle ta bussen hjem, tok vi først buss ned til Hamar skysstasjon og var der ca. 4, og så skulle vi vente på en buss som skulle komme ti på fem. Vi venta og venta, og så kom det en buss som det sto "Hamar-Elverum" på. Vi reiste oss opp, og gikk mot bussen. Alle som satt der fra før, gikk av, og bussen kjørte vekk. Først ble jeg og Martine litt irriterte, nå måtte vi jo vente en time til! Men så var det en mann som hadde sittet på den bussen som sa at bussjåføren bare skulle bytte buss, og at den snart kom tilbake. Men tiden gikk, og bussen kom ikke. Så han mannen gikk å snakka med en annen bussjåfør, som kjørte en annen buss, og han sa at det var feilinformert eller no, så vi måtte vente på neste buss som skulle komme 17.50! Da ble vi jo enda mer irriterte, for da måtte vi jo vente i over en halvtime til. Men den bussen kom heldigvis da, så da var det ganske digg å komme hjem etter ca. to timer venting.. Og pluss at det regna og var kaldt da..
Men nå føler jeg det ble veldig mye tekst her, ferdig nå :)

 

Idag bare ligger jeg og slapper av i senga mens jeg ser på tv, heh. 

Gammelt bilde fra arkivet.

 

~Noen som har opplevd det samme?

 

-Live

 

hits