oktober 2011

Kjoler fra Nelly

Her er fire kjoler fra nelly, som jeg synes er like fine alle sammen. Har ikke bestemt meg om jeg skal kjøpe i det hele tatt, men hvis det blir en blir det nok en av de. Men hvilken synes dere er finest? 1, 2, 3 eller 4? :)

 
Autumn

Noen bilder jeg har tatt i høst til nå;

 
Martine

 

Synes?

Skolefri!

Heeej :)

Nå er Martine til meg, hun skal overnatte til i morgen. For i morgen har vi fri fra skola, pga. et eller annet møte som lærerne skulle ha. Så da har vi fått oppgaver som vi skal gjøre hjemme. Martine og jeg skal da gjøre de oppgavene sammen i dag og i morgen, også stikker vi antageligvis en tur til Hamar imorgen :) 

Veeeeeldig dårlig kvalitet ja..

 

GJESTEINNLEGG!!!!!

HEIÅHÅ!!!!

Nå er Live hos meg(Martine), vi har ikke gjort så veldig myee, vi sitter bare på pc'n:) Nå er jeg så heldig at jeg får skrive et gjesteinnlegg:D Vi tenkte oss kanskje på bowling idag, men vi vet ikke enda(?)  vi driver å hører på mistletoe med Justin Bieber, som altså er kjæresten miin<3  jeg elsker han!!:*

har ikke så veldig mye mer å skrive, men det kommer helt sikkert noen bilder;) min fine genser, skal bestille en til, der det står I <3 Justin Bieber, men autograf<3

ELSKER DEG LIVE! du er en superduper jente!!<3

Men hejdååå, vi blogges!

-Martine

Idooool

Idag på skola hadde vi norsk skrivedag. Ikke noe av det morsomste jeg vet, menmen. Det gikk da ganske bra synes jeg! Jeg slutta da ganske tidlig idag, så resten av skoledagen satt jeg og Martine i biblioteket på pcen, hehe :)


webbilde fra skola en eller annen dag


Akkurat nå sitter jeg og ser på idol, kjempemange flinke som har kommet til finalen syns jeg. Jeg heier egentlig mest på Bianca, Vegard og Isak tror jeg. Men alle er sykt flinke!

Imorgen har jeg og Martine planlagt å finne på noe, så da kommer det kanskje ett ellen annet fra oss! Hehe :)


Martine<3

Svarthvitt er tøft daa

 

 

Innkjøp fra Osloturen

Hallois! 
Jeg var jo i Oslo på torsdag, skulle egentlig poste dette inlegget igår, men så var jeg for opptatt med masse andre ting så jeg fikk ikke gjort det.. Jeg driver og fikser på rommet mitt, har fått ny pult og så maler jeg møbler hvite. Jeg kaster også ut masse som jeg ikke har bruk for, og så har jeg kjøpt noe nytt. Hehe. Men tilbake til innkjøpet;

 

Skjorte fra Bikbok


Genser fra Monki


Bluse fra Gina Tricot


Sko fra Skopunkten
 

Blomst fra Ikea
Kopper fra Ikea

 

Ikke så mye, men.

 

Jeg er med på The Long Run, Les mer

Image Map

Oslo i morgen

I morgen skal jeg, som dere sikkert skjønnte til Oslo. Jeg skal dit med Mamma, søstra mi Sølvi, lillebroren min Trym, søskenbarna mine Therese og Torstein, og tante. Gleder meg til en dag med shopping og ikea :) 

I stad dro Martine hjem, og nå sitter jeg og hører på The Voice mens jeg sitter og kjeder meg forran pc'en. Har ikke noen ting og gjøre, derfor har jeg rydda rommet littegrann. Men dette ble et veldig kjedelig inlegg, shallabais!


 

Hvem kler kjolen best?

Ja, jeg kommer med et til inlegg jeg, fordi jeg fikk lyst. Hehe.


Hvem synes dere kler kjolen best?


1. Sara Jessica Parker, 2. Lindsay Lohan eller 3. Lauren Santa Domingo?Selv synes jeg Sara Jessica Parker kler den best, fordi kjolen sitter best på hun og så har hun finest tilbehør.


Men hva synes dere?


-Live♥


 

Chiller med Martine!

Nå sitter jeg og Martine i hver våres seng, med hvær våres pc. Vi gjør egentlig ikke så masse, bare kikker rundt på forskjellige blogger. Mens vi spiser superchips og sjokolade da :) Sjokoladen var borte på entotre, mens potetgullet har jeg spist mesteparten av, heheh.. Jaja, vi koser oss i hværtfall! Men imorgen drar hun hjem igjen da, etter snart fem netter hos meg. Har vært superkos og hatt henne her! Glad i deg Martine♥  

 

 

Og forresten, så digger jeg håret ditt!!

 

 

 

-Live♥

Høstferie!

Endelig er det ferie! Martine skal ligge over til meg til onsdag, blir kooos :) Og på torsdag skal jeg til Oslo på shopping med mamma, Sølvi, Therese (thereseaaa.blogg.no) og tante. 


Men idag har jeg og Martine vært ute og tatt bilder:

 Dagens outfit:Bukse; Gina Tricot / Singlet; Cubus / Tubeskjerf; Bik Bok / Sko; Ebay / Ring; Kappahl

Bukse; Gina Tricot / Singlet; Bik Bok / Tubeskjerf; Vero Moda / Tubebh; Bik Bok / Ring; H&M / (og sko fra DNA som hun ikke hadde på der)

 

Vi har hatt en super dag hittil, og nå skal vi sykle eller gå til butikken og kjøpe lørdagsgodt. Hehh, naam!

 

 

-Hva har du gjort idag?
-Hva synes du om bildene og outfitene? 
Live og Martine <3 

hits