desember 2011

Juleferie

Hei! Har vert dårlig til å blogge i det siste, men skal prøve og blogge litt oftere igjen. Idag skal jeg på trening, og bare være hjemme. Og så har vi forresten satt opp juletreet! Blir så koseliiig. Og imorgen skal jeg til Kristoffer

 

Blogges!

- Live-Mari

Overskrift

Jag har ikke blogget på flere dager nå, enten fordi jeg ikke har hatt tid eller fordi jeg ikke har orket. Men jeg følte bloggen trengte en oppdatering, så derfor blir dette et kjedlig inlegg. Og en ting til, alle challenge greiene spm jeg ikke har lagt ut kommer senere, eller så kommer jeg til å slutte hele greia, er ikke sikker. 
day 12 - dataen din

Dataen min er en HP Pavilion g6, som jeg kjøpte med konfirmasjonspenger på elkjøp. Synes den er kjempebra, og den har veldig bra lyd! Og så er den lilla, hehe. 

- Live-Mari

Juleballkjolen!

Jeg bestilte kjole fra nelly for ikke så mange dager siden, og den har endelig kommet! Fikk den etter 5 dager ellerno. Dere får se bilde med den på senere.. Men nå jeg egentlig skulle bestille den for en stund siden så ble den utsolgt akkurat før jeg skulle kjøpe den. Men så kom den inn igjen i størrensen min, og da måtte jeg bare benytte sjansen! Den sitter bra på, og jeg angrer ikke ett sekund. 

- Live-Mari

Challenge day 9, 10 og 11

Sorry for null blogging i helga, men jeg har vært i Trysil med Martine og vi hadde ikke med pc dit. Vi tok noen bilder så skal legge ut noen senere ;)

 

Day 9 - En ferie du vil på (igjen)

 

En ferie jeg vil på igjen er til Tryrkia. Jeg var der i sommer i år, og jeg kan ikke vente på å dra dit igjen! Det er syykt fint der, og så er det godt og varmt. Beste ferien jeg har vært på! Vi var i Alanya forresten.
Har du vært i Alanya før?

 

 

Day 10 - Blader du leser

 

Jeg leser ikke så mye blader, men de jeg leser mest er:

 

Topp

 

Mag
Og Det Nye

 


Day 11 - Kameraet ditt

 

Kameraet mitt er en Nikon d3100. Jeg elsker kameraet mitt, og jeg synes det tar superbrae bilder. Jeg fikk det av pappa i konfirmasjonsgave før sommerferien. Kostet mellom 4000 og 5000 tror jeg? 

  

Love it

 

Sorry for små bilder og forskjellige størrelser på de, men bildeopplasteren er litt klikk...

 

 

- Live-Mari

Day 8 - Lommeboken dinLommeboken min. Er ikke så fin, ønsker meg ny.. 

 

Er ganske sliten nå, har vært på fotballtrening og så har jeg pakka til jeg skal til Trysil med Martine imorgen. Så jeg skal bare slappe av resten av kvelden, og så skal jeg snart legge meg. Blogges!

Noen av dere som skal til Trysil i helga?

- Live-Mari 

school

Hei!

Nå er jeg på skola og har engelsk. Vi har fått igjen tentamen idag, heh.. Martine er syk idag, så jeg sitter og loner litt borti hjørnet her nå.. Men håper sykt at hun blir frisk igjen til imorgen, for da skal jeg være med hun til Trysil!! Åh, gleder meg til å kjøre twin tip igjen! 


speeeeeil


Day 8 kommer senere idag etter fotballtreninga.

- Live-Mari 

day 7 - dyrene mine

Søte pusen min, Gulliver 

Feiten!


Jeg har fisker også, men de gidder jeg ikke å ta bilder av, hehe..

- Live-Mari

 

Day 6 - bilde av meg fra da jeg var liten

Meg som liteen

 

Nå er jeg på skola og vi har matfri. Men nå ringer det inn, og jeg skal ha tysk muntlig tentamen nå, så ønsk meg lykke til! Blogges!

- Live-Mari

day 5 hva har du i sminkepungen? + innkjøpet

I sminkepungen har jeg nå:

Foundation fra Max Factor og concealer fra H&M


Solpudder fra H&M og kost fra Giordani


Vippetang fra ?? og mascara fra L'oréal Paris og Max Factor


Øyebrynspenn fra H&M og eyelinere fra H&M og Max Factor
Øyenskygge fra Isadora og kost fra Max Factor Jan Thomas


Dette er det jeg har i sminkepungen av det jeg bruker til vanlig. Har mere sminke, men det bruker jeg ikke så ofte.Og så innkjøpet da fra torsdagen på åpningen av kremmertorget, som jeg sa jeg skulle legge ut!

Genser fra Bik Bok


Singlet fra Bik Bok 


Neglelakk fra Cubus

 

Nå etter jeg har postet dette inlegget så skal jeg, Sølvi og Sofie ut og ta bilder, for jeg skal ta bilder av de til headeren på bloggen dems, sofieogsolvi.blogg.no. Og etter det så må jeg pugge til tysk tentamen som jeg har imorgen.. Så vi blogges!

- Live-Mari 

Ishockeykamp

Istad var jeg, Therese, Sølvi og noen andre på ishockeykamp, Storhamar mot Vålerenga. Storhamar på straffer. Det var første gang jeg var på ishockeykamp (heh). Men det var sykt spennende! Skal det igjen en gang, helt klart.
Og vi tok noen bilder da:Det var mange folk!

- Live-Mari

Day 3 og 4 - rommet ditt og mobilen din

Fikk ikke blogga day 3 igår pga kameraet var tomt for strøm, så da tar jeg begge idag.


Rommet mitt:
Telefonen min:Blogges!

- Live-Mari

Det snøøør!!!

God morgen! Jeg er i ganske godt humør nå, for det snør endelig!!! Men nå er jeg på trening og etterpå skal jeg på jobb. Så vi blogges!

Beste bilde jeg fikk..

- Live-Mari

Day 2 - en venn du har hatt kjempe lenge

De vennene jeg har hatt lenge er vel Martine H, Christina, Martine F og Anne. Men den vennen jeg har hatt aller lengst er Martine F. Vi har vært venner helt siden vi ble født nesten, altså i 15 år. Glad i dere

 

Akkurat nå sitter jeg på skola og har leksetime.

Så dette ble ett kort inlegg nå. Blogges!

-Live-Mari

Day 1 - dine tre yndlingssanger akkurat nå

Sen blogging, men jeg har værto på senteret i hele dag, så jeg har ikke hatt tid før nå.. Men bedre sent enn aldri hva? Senteret har blitt kjempefint! Og så åpnet jo bik bok idag!! Legger ut innkjøpet senere :) Det eneste dumme er at jeg har sykt vondt i føttene nå etter all gåingen. Men men.. Og så blogger jeg forresten fra mobilen nå siden jeg gadd ikke å slå på dataen. Heh.

Men her kommer day 1:
Mine tre yndlingssanger nå:
1) Mistletoe av Justin Bieber
2) Christmas love av Justin Bieber
3) Someone like you av Adele

Har sikkert flere, men det var de tre første jeg kom på nå. Kunne egentlig ha lagt ut sangene og, men jeg er jo på mobilen så..

Men jeg legger med noen tøffe mobilbilder av meg og Martine så ikke innlegget blir då kjedelig med bare masse tekst.

Men da blogges vi igjen imorgen med day 2, og kanskje noe annet?

- Live-Mari

It's December!!

Nå er det endelig desember! Kjenner at jula begynner å nerme seg. Har blitt hengt opp julelys rundt omkring og sånnt. Bare snøen som mangler da... Synes den godt kan komme nå! I fjord på denne tida var det jo helt hvit ute, og masse snø. Den er visst ganske sein i år. Men vi har også satt opp tre i klasserommet i dag, ble kjempefint! Men vi har ikke fått satt på lysa enda da, for det er ettellerannet med kontakta. Vi har også julekalender, og vi skal ha pakkene under treet. Koos! 
Idag er det jo første desember og jeg har selvfølgelig åpnet julekalenderen idag! Jeg har en HARIBO kalender som mamma har kjøpt til meg. I fjord hadde jeg pakke kalender men jeg har ikke det i år uheldigvis. Men jeg får jo godteri hver dag, er ikke det flott?!Godteribjørner 


Hva fikk dere i kalenderen idag?

-Live-Mari

Ps: det days challenge inlegget kommer senere idag..

  

hits